Contacteer ons

Contact Persoon : Linda Wu

Telefoonnummer : 86-13723425043

WhatsApp : +8613723425043

Free call
lopende band

YODA wordt gevestigd in Nanshan-District, Shenzhen-Stad, Guangdong, China. Het is dekking een gebied van 5000 vierkante meters in het Baishun-Technologieindustrieterrein. met 2 professionele lijnen, totale meer dan 20 hogere ingenieurs en assemblagearbeiders en naverkoopingenieurs om de verkoop te steunen. de huidige maandelijkse output kan ongeveer 3000 eenheden (depand op het producttype) bereiken, en alle personeel heeft het regelmatige trainning voor het krijgen van de betere dienst voor onze alle klanten.

 

Shenzhen Yoda Views Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0

 

De schone en stofdichte die verontreinigingsworkshop kan de LCD producten verzekeren in een goed milieu worden geassembleerd, heeft de workshop een volledig beheersysteem, die 5s en de filosofie van vermenselijkt beheer aanhangen.
 
Shenzhen Yoda Views Technology Co., Ltd fabriek productielijn 1
 
Minstens 8 uren die proces verouderen moeten voor elk product worden gedaan alvorens om de goede kwaliteit te verschepen te beloven.
  
 
Shenzhen Yoda Views Technology Co., Ltd fabriek productielijn 2
 
Shenzhen Yoda Views Technology Co., Ltd fabriek productielijn 3
OEM / ODM

YODA niet alleen levert de standaarddieproducten op regelmatige LCD reeks worden gebaseerd, maar ook voorziet de bevoegde software/toegevoegde waarde/OEM/ODM diensten en aangepaste oplossingen van Stabiele Kwaliteit en Redelijke Prijzen om uw indiividual eisen te ontmoeten.

 

 

Shenzhen Yoda Views Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0

R & D

Wij hebben een krachtig en professioneel R&D-technicusteam met persoon minstens 10, met gemiddelde Gediplomeerde Graad de waarvan belangrijke dekking op elektrische equipements, techniek, LCD Hoge de helderheidsverbetering technologie & elektronische systeemintegratie en de meesten van hen rijke ervaringen met meer dan 5 jaar in de LCD productenindustrie heeft. Zo kunnen wij douane en u leveren diverse LCD vertoning depand op uw behoefte. 

 

Shenzhen Yoda Views Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

lindawu@szyoda.com
+8613723425043
linda_wjx
linda-crt